Inspirationsträff hos Bonava i Jungfrusund där kommunen berättar om Ekerös framtida utveckling

Vad är ett hem?

Är det huset där du växte upp och har massor av minnen ifrån? Är det platsen där du hittar i varje liten vrå även mitt i natten? Eller är det platsen du tänker på när du längtar hem?

Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa.
Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1 600 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13,5 miljarder kronor, 2016.
Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

Omgivet av lummig grönska och med Mälaren på badrocksavstånd får Bonavas andra etapp i Jungfrusund karaktär av skärgårdsby. Sjöjungfrun består av fint färgsatta kedjehus i två storlekar. Följ med in i ett av de nybyggda familjehusen på nästa inspirationsträff, närmare bestämt den 8 november, och hör Bonava berätta om det nya bostadsområdet.

Vi har även bjudit in kommunrepresentanterna Tommie Eriksson, miljö- och stadsbyggnadschef och Arnulf Langlet, Byggnadsnämndens ordförande som informerar om planerna för Ekerös framtid.

(Foto: Jungfrusunds Sjöstad, bonava.se)

Önskar Du presentera ditt företag och verksamhet under tre minuter? Skriv i så fall med det i din anmälan. Vi har utrymme för tre företag, först till kvarn!

Datum: Onsdag 8 november
Plats: Jungfrusunds Sjöstad | Sågställarvägen 1, 178 51 EKERÖ
Tid: Från kl. 17.30
 17.30 Mingel
– 18.00–19.00 Rundvandring i ett av familjehusenhusen. Pontus Nilsson, projektchef och Christer Eriksson, affärsutvecklare från Bonava presenterar Jungfrusunds sjöstad.
– 19.00–19.30 Smörgås och dryck
– 19.30– Kommunen informerar. Tre medlemmar presenterar sig

Pris: Kostnadsfritt för dig som är medlem. Icke medlemmar betalar 100 kr kontant eller via swish på plats. Bli medlem före 8 november så bjuder vi på träffen.
Anmälan till: info@malaroff.se senast måndag 6 november!

OBS! Meddela om du är vegetarian/allergiker.

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar
MFF:s styrelse

Lämna ett svar